Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą bei jo tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra įdiegiami automatiškai. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su tikslinių slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos - slapukų politikoje. SUTINKU
{signup}
lt | en | lv | ru

 

Teigiama, kad šis itin gaivinantis gėrimas pirmą kartą pagamintas prieš beveik 100 metų, netoli Miuncheno. Pasakojama, kad smuklės šeimininkas sumanė, kaip išmintingai pavaišinti didžiulę dviratininkų kompaniją, jis tiesiog sumaišė alų su sultimis, kad dviratininkai atgautų jėgas, bet neapsvaigtų. Gaivus ir lengvas gėrimas itin greitai išpopuliarėjo bei įgavo „Radler“ pavadinimą (vok. „dviratininkas“). Šie kokteiliai jau tapo itin populiarūs ir Lietuvoje, o šį pavasarį „Rinkuškiai“ pristato iki šiol niekam neragautus skonius – gaivų agurkų bei saldesnį laukinių vynuogių „Radler“.

„Rinkuškių“ moto –„Iš kartos į kartą“, tad ir „Radler“ kokteiliai pagaminti sujungiant visiems puikiai žinomas aludarystės tradicijas su šių dienų naujovėmis.

 

RADLERAlcoFreeCucumberWildGrapeVisual.jpg

 

Anno 1991 - Alaus darykla RINKUŠKIAI