Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą bei jo tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra įdiegiami automatiškai. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su tikslinių slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos - slapukų politikoje. SUTINKU
{signup}
lt | en | lv | ru

Gegužės 6-7 d. Biržuose svečiavosi kelionių ekspertas bei vienas sėkmingiausių verslininkų – Rimvydas Širvinskas, visiems puikiai žinomas kaip Makalius.

Rimvydas kartu su kolega Andriumi, kuris yra sparčiai populiarėjančio projekto „Makaliaus Lietuva“ vadovas, viešnagę pradėjo ekskursija po mūsų alaus gamyklą, po to degustavo alų bei vaišinosi šefo kurtais patiekalais restorane.

Kitą dieną, kartu su Biržų TIC svečiams aprodėme garsiausias lankytinas vietas bei pakvietėme pažaisti „Monteball“ žaidimą – vyrukai buvo išties nustebinti, o puikios emocijos tiesiog tryško! Rimvydui ir Andriui pristatėme ir turistinę programą „One day“, sekite naujienas – jau greitai ir Jums papasakosime, kokią naują pramogą sugalvojome!

 

Anno 1991 - Alaus darykla RINKUŠKIAI