Žengiant į šaltąjį sezoną „Alaus kalvėje“ užgimė dar viena kiek netikėta alaus rūšis – Seasonal Brownie. „Rinkuškių“ menininkai draugėn subėrė šviesųjį, karamelinį, šokoladinį ir net kvietinį salyklus, ko pasekoje fermentacijos akrobatai įsidrąsino vėsą mėgstančioms mielėms suteikti daugiau šilumos. Ir atrodė, kad geriau ir būti nebegali… tačiau tuomet lengvai apyniuotas alus išsiskleidė apelsinų ir cinamono natomis.
Idealiai tinka su tamsios mėsos, žvėrienos, antienos patiekalais, desertais, bei puskiečiais sūriais.
Sudedamosios dalys: vanduo, miežinis salyklas, karamelinis miežių salyklas, kvietinis salyklas, gliukozės – fruktozės sirupas, apyniai, citrinų sultys, apelsinų bei cinamono natūralios kvapiosios medžiagos.