Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą bei jo tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra įdiegiami automatiškai. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su tikslinių slapukų įdiegimu ir naudojimu. Daugiau informacijos - slapukų politikoje. SUTINKU
{signup}
lt | en | lv | ru

ALAUS KOKYBĖ


Aludarių šeima laikosi senų aludarystės tradicijų – alus verdamas tik iš tyro vandens, miežių salyklo ir apynių. Vanduo alui virti išgaunamas iš „Rinkuškių“ teritorijoje įrengto 136 metrų gylio gręžinio, jis paruošiamas moderniais vandens filtrais. 

Alui virti naudojame tik miežinį šviesųjį ir karamelinį salyklą arba kelių miežinių salyklų derinius. Aromatinius ir karčiuosius apynius vežame iš apynių auginimu garsaus Vokietijos Hallertau regiono. Alus fermentuojamas moderniose talpose, naudojant specialias žemutinio arba aukštutinio rūgimo mieles. 

Mes nepripažįstame technologijų, leidžiančių dirbtinai pagreitinti fermentacijos procesą ar po brandinimo alų skiesti vandeniu („high gravity“ metodas), taip gaunant didesnį pelną. Į alų nededame jokių priedų, konservantų ar dažiklių. Alaus gamyboje nenaudojame žirnių, kukurūzų ar kitų nesalyklinių žaliavų.  

 

Anno 1991 - Alaus darykla RINKUŠKIAI